تست خودکار نرم افزار


🔸اپیزود اول:

وقتی مشتری درخواست جدیدی می‌دهد، دست و دل ما می‌لرزد که نکند انجام این تغییرات، به جاهای دیگر سیستم هم گند بزند! چون سیستم بزرگ و پیچیده‌ای داریم، می‌ترسیم اینجا را تغییر دهیم و جای دیگری خراب شود و نفهمیم که خراب شده! یا وقتی بفهمیم که خیلی دیر شده! تا می‌آییم یک باگ را رفع کنیم، ۱۰ باگ دیگر ایجاد می‌شود! روحیه و انرژی تیم پایین آمده و جرات تغییر و دست زدن به کدهای قدیمی را نداریم!

🔸اپیزود دوم:

همکارم رضا، هر روز باید قابلیت‌های جدید نرم‌افزار را دستی تست کند و مطمن شود که برای قابلیت‌های قبلی نرم افزار مشکلی به وجود نیامده است. کار هر روزش شده از این فرم به آن فرم رفتن، ورود اطلاعات تستی و کلیک پشت کلیک. کاری تکراری، وقت‌گیر و خسته کننده! ما هم باید ساعت‌ها منتظر بمانیم که کارش تمام شود و یک تایید (نه چندان دقیق)‌ بدهد تا نسخه را منتشر کنیم! نرم‌افزار که بزرگتر می‌شود، تست‌ کردنش هم سخت‌تر و خسته کننده‌تر می‌شود! از شما چه پنهان، از رضا شنیده‌ام که دنبال یک موقعیت شغلی بهتر می‌گردد.

🔸اپیزود سوم:

ما خیلی جدی و مصمم از همان اول شروع کردیم به نوشتن تست‌های خودکار. اوایل خیلی راضی بودیم و از نوشتن تست لذت می‌بردیم. الان که شش ماه از شروع پروژه گذشته، حس می‌کنیم تست‌های ما دارند به بلای جدیدی تبدیل می‌شوند. خوانا نیستند؛ نگهداری‌شان سخت شده و گاهی باید ربع ساعت فکر کنیم که اصلا چرا این تست را نوشتیم یا این تست برای پاس شدن باید چه تنظیماتی را رعایت می‌کرد. برای همین هم مجبوریم بعضی از آنها را غیرفعال کنیم. و حتی بدتر از این، نمی‌توانیم به نتیجه مثبت تست‌های‌مان خیلی اعتماد داشته باشیم! یاد روزهای اول به خیر!

اپیزودهای چهارم، پنجم و ... را می‌توانید حدس بزنید. شرایطی مشابه و آشنا و البته ناخوشایند و طاقت فرسا.

💡مجموعه وبینارهای «تست خودکار نرم افزار، از آغاز تا انجام» با این هدف ارایه می‌شوند تا موضوع تست خودکار نه تنها به عنوان یک مهارت بلکه به عنوان یک هنر، در تیم‌ها جدی گرفته شود. تست نوشتن با تستِ خوب نوشتن، متفاوت است. در قسمت اول به موضوع Unit Test پرداخته می‌شود.

📌تاریخ برگزاری: جمعه، 21 اردیبهشت، ساعت 15

کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:

🌐https://evand.com/events/softwaretesting